Mutations of this issue:
Zoom
Arată text view

Prima

Târg de nunţi

Zeci de expozanţi din toate domeniile şi-au prezentat ofertele în cadrul târgului MOJO Wedding Expo. Timp de trei zile sub cupola centrului comercial din Calea Aradului viitorii miri au putut găsi în acelaşi loc toate cele necesare pentru o nuntă de poveste: rochii de mireasă, dar şi costume pentru miri, cabine foto şi servicii foto-video, candy bar şi torturi, invitaţii de nuntă, decoraţiuni şi accesorii, pachete pentru luna de miere, dar şi cursuri pentru dansul mirilor, formaţii sau momente artistice. /p.8  foto: S.D.

Hora a semnat cu FCSB

BUCUREŞTI. Orădeanul Ioan Adrian Hora a semnat ieri un contract valabil până în vara anului 2021 cu...

Panoramic

Actualitate

Telenovela Autostrada: licitaţii împotmolite în contestaţii

Dacă luna decembrie a venit cu o veste bună – semnarea contractului între CNAIR şi Trameco pentru cei 5,35 kilometri dinspre graniţa cu Ungaria până la intersecţia cu DN 19, lângă Biharia, iată că ianuarie vine cu veşti cât se poate de proaste pentru bihoreni.

Detonare controlată

BIHOR. Vineri, 18 ianuarie a.c., s-a decis, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor,...

RO_COTIDIAN

Reţeta: Supă ”ca la mama”, cu vită şi tăiţei

În sezonul rece parcă simţim mai mult nevoia să mâncăm alimente calde, iar o supă este tot ce ne trebuie în zilele astea geroase.INGREDIENTE: 1kg coada de vita, 4 morcovi, 1 ceapă, pătrunjel, 120 g rădăcină ţelină,piper negru boabe, nucşoară,cuişoare, sare, tăiţei.MOD DE PREPARARE: Se taie coada de vită bucăţi. Se aşează bucăţile într-o tavă şi se dau la cuptor, la 240C timp de 45 minute, până se rumenesc frumos. Se toarnă tot conţinutul tăvii (coadă şi sucul lăsat) într-o oală. Se adaugă 3.5 l de apă rece. Se aduce la fierbere şi se da focul la mic, astfel încât apa să înceapă să fiarbă. Se pune capacul uşor întredeschis şi se fierbe timp de 2 ore. În prima jumătate de oră supa va face foarte puţină spumă care trebuie adunată şi aruncată. După 2 ore carnea e fiartă, dar încă nu se desface uşor de pe os. Adaugă legumele curăţate şi tăiate bucăţi. Ceapa se lasă întreagă şi se pun cuişoarele. Se adaugă şi sarea, piperul boabe şi nucşoară. Separat, într-o oală cu multă apă şi sare se fierbe fideaua. Se scurge şi se adaugă în supă. Se serveşte supă caldă, presărată cu piper negru proaspăt măcinat şi pătrunjel verde tocat.   Poftă bună!

De luat acasă

Căţeluşă simpatică, blândă şi iubitoare, caută un cămin cu un stăpân iubitor. Femelă, 1 an, talie medie, poate fi adoptată de la Adăpostul Grivei Oradea.   FOTO: Adăpost

Sport

A fost un meci cu o încărcătură psihică majoră.

26

ianuarie este data următorului meci pe care CSM CSU îl va disputa în Grupa Roşie a Ligii...

Sport International

RO_CULTURA

Magazin

Daniela

Pasionată de tradiţii şi de cultură.

Sfinţiţi

Numeroase animale de companie au „invatat” Piaţa San Pietro din Vatican, pentru a lua parte la binecuvântarea animalelor care marchează Ziua Sfântului Anton.  FOTO: EPA

Ca să vă bucurați de întregul articol, vă rugăm să vă logați.

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Trimitere e-mail