Mutations of this issue:
Zoom
Arată text view

Prima

Factura aducătoare de pârjol

Pentru mulţi orădeni e momentul rememorării promisiunilor edilitare, cum că, cu centrala nouă în funcţiune şi cu reţelele reabilitate în bună parte, căldura din locuinţe va fi suficientă, permanentă şi mai ales accesibilă ca preţ.

La vot

Cele 52 de proiecte rămase în cursa bugetării participative trec acum prin faza votului direct, la urnă, în cadrul unei campanii care pune faţă în faţă Primăria, ca organizator şi finanţator al demersului, şi beneficiarii. /P.3  Foto: C.De.

Palatul Anastasiei

Muzeul Oraşului Oradea – Complex Cultural găzduieşte de ieri o expoziţie itinerantă intitulată „Palatul Cotroceni – Aquarela”. /P.11  FOTO: Camelia Buşu

Actualitate

Oradea în sezonul super-facturii

Începutul lui februarie coincide, în ciclurile anuale ale urbei, cu emiterea celei mai scumpe facturi la întreţinere din an. Grosul cheltuielilor ţine de costul încălzirii.

Remember 20 februarie

1849 Împăratul Franz Joseph a promulgat o constituţie prin care se recunoştea Transilvaniei o...

Reţeta: Caşcaval pane

Un fel de mâncare extrem de îndrăgit, o reţetă foarte simplă. Cu toate acestea, mulţi evită să o facă în propria bucătărie de teamă să nu le iasă ca la restaurant. Haideţi să o facem împreună!Ingrediente: 300 g caşcaval, 3 ouă medii, 6 linguri pesmet, 6 linguri făină, ulei, sare, piper.MOD DE PREPARARE: taie caşcavalul în felii de grosimea unui deget. Bate bine ouăle cu sare şi piper în primul bol. În al doilea pune puţină apă. În prima farfurie pune făina, în a doua pesmetul.Umezeşte caşcavalul, dă prin făină, pesmet, apoi prin ou. Apoi din nou prin făină şi pesmet. Prăjeşte în ulei încins, până se rumeneşte pe ambele părţi. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus iniţial un şerveţel de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.  Poftă bună!

RO_COTIDIAN

De luat acasă

Căţeluşă blândă, iubitoare şi dornică de afecţiune, caută un cămin cu un stăpân iubitor. Femelă, 3 ani, talie medie, poate fi adoptată de la Adăpostul Grivei Oradea. Programul de adopţie al Adăpostului Grivei este în zilele de luni şi joi, între orele 10.00 – 18.00, la sediul din Oradea, str. Corneliu Baba, nr. 19, tel. 0726/126.891.  FOTO: Adăpost

RO_CULTURA

Sport

Plec cu regretul că nu am putut juca în Liga Naţională cu echipa din oraşul meu.

18

este ora la care va avea loc vineri, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, primul meci al...

RO_ECONOMIC

Magazin

Adelina

Este pasionată de muzică şi lectură.

A murit Karl Lagerfeld

PARIS. Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la...

Spre piaţă

Un nepalez duce de dimineaţă un coş plin cu găini la piaţă, în Kathmandu.  FOTO: EPA

Ca să vă bucurați de întregul articol, vă rugăm să vă logați.

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Trimitere e-mail